Sygepleje er ikke en let karriere. Der er stor chance for at blive stresset efter at have arbejdet på et 10-12 timers hospitalskift. Så mange ting kan forårsage udbrændthed hos sygeplejersker: syge patienter, urimelige forhold mellem patienter og sygeplejersker, høje administrative krav til omkostningsbesparelser eller kundeservice og meget mere. Men frem for alt sker det i sidste ende, når sygeplejersker ikke tager sig af sig selv.

Der er måder at forhindre udbrænding af pleje. Følgende er strategierne for at reducere udbrændthed af sygeplejersker.

  1. Rigtig sko: Det er vigtigt at har den rigtig sko. En sko der holder sig og er let og behageligt. Du kan læse mere om det bedste sko til sygeplejesker her, best shoes for nurses, dog sitet er på engelsk.
  2. Stressreduktionsklasser: Mange organisationer / hospitaler leverer stresshåndteringsklasser for sygeplejersker. Sygeplejersker undervises i forskellige strategier for at forhindre udbrændthed, herunder brugervenlige øvelser, der lindrer stress.
  3. Anerkendelse og belønning: Det har vist sig i en undersøgelse, at udbrændthed falder med stigningen i sygepleje-tilfredshed. Enkel anerkendelse og belønning øger deres humør og giver jobtilfredshed.
  4. Uddannelse og uddannelse: At tilbyde hyppig træning og uddannelse får sygeplejersker til at føle sig kompetente i deres job. De føler sig selvsikre, mindre ængstelige og mere fleksible, mens de arbejder med patienter. En selvsikker og kompetent sygeplejerske oplever mindre sandsynlighed for udbrændthed.
  5. Rådgivning: I ethvert stressende job i lange timer har medarbejderne brug for hyppig rådgivningssession for at holde dem motiverede. Medarbejderassistentprogram kan yde hjælp til at forhindre udbrændthed af sygeplejersker.
  6. Managerinddragelse: At opbygge et sundt arbejdsmiljø reducerer altid stress hos sygeplejersker. Ledelsen skal arrangere møder og sammen med deres sygeplejersker for at dele deres problemer og problemer. De skal føle sig hørt og støttet af deres ledere eller seniorlæger.
  7. Afslapningsomfang: Der bør være et rum for sygeplejersker til at slappe af og tage timeout fra deres travle tidsplan. Sygeplejersker bør opmuntres til at tage pauser for at slappe af og interagere med sygeplejersker. Afslapning på arbejde og hjemme bør fremmes som et væsentligt aspekt af enhver sygeplejersker’s livsstil.