Mange opstartsideer lanceres aldrig, og mange, mange fejler inden for det første eller to år. I de fleste tilfælde har svigtet intet at gøre med forretningsidéen, men hvordan forretningssiden håndteres. Virksomheden med iværksætteri er først forretning, derefter operationer (hvad din virksomhed faktisk gør).

Top ti opstartsfejl, der fører til ultimativ fiasko, er:

1. Utilstrækkelig udvikling af opstartside:

De fleste opstart mislykkes ikke, fordi forretningsidéen er dårlig. Problemet er, at mange førstegangs iværksættere ikke faktisk planlægger virksomheden, før de sænker kontanter i opstarten.

Uanset hvor stor en forretningsidé er, kan den ikke lykkes uden detaljeret planlægning. Tag dig tid til at arbejde igennem alle vinkler i din forretningsidé. Ikke kun vil du have en bedre forståelse af, hvor langt din virksomhed kan gå, du vil også reducere din risiko og forberede dig på at tage de bedste beslutninger, mens du går.

2. Manglende forståelse og overholdelse af juridiske forpligtelser

Et utroligt antal iværksættere overlader de juridiske aspekter af virksomhedsstart til en anden, eller, værre, ignorerer dem helt. Til sidst vil denne manglende overholdelse af juridiske forpligtelser vende tilbage for at bide dig … og resultatet kan være ødelæggende.

Enhver iværksætter skal forstå og sikre alle nødvendige licenser og tilladelser og oprette overholdelsessystemer for skatter og afgifter, der skyldes den lokale, statslige og føderale regering.

3. Dårlig (eller ingen) Marketingplanlægning

Marketing er livsnerven i enhver virksomheds opstart, og det er mere end visitkort og en gul annonce-annonce. En betydelig del af dit tids- og udgiftsbudget skal afsættes til markedsføring.

Dårlig eller ingen markedsføring svarer til intet salg … svarer til forretningssvigt. Lav dit hjemmearbejde, før du starter for at identificere dine målmarkeder, find ud af, hvordan du bedst når dem, og opret klare mål og evalueringer for at sikre, at din marketingindsats lønner sig.

4. Dårlig (eller ingen) økonomistyring

Succes i forretning handler om bundlinjen – ingen fortjeneste, ingen forretning. At holde bøgerne korrekt er halvdelen af ​​kampen. For mange førstegangs iværksættere er villige til at overdrage det fulde ansvar for bøgerne til en anden – en farlig beslutning, der ofte fører til forretningssvigt. Se https://www.smverhvervslaan.smvdanmark.dk/ for de bedste erhvervslån for din virksomhed.

Gennemgang og analyse af de økonomiske rapporter er den anden halvdel. Det er afgørende for enhver virksomhedsejer at forstå, hvad de økonomiske rapporter betyder, og hvordan en ændring i et område påvirker alle de andre. Pengestrømsproblemer er også et stort økonomisk styringsproblem for mange nystartede i de tidligste faser.

God planlægning, inden du starter en opstart, vil afklare, hvor mange kontanter din forretningsidé har brug for for at få succes. Uanset om du betragter dig selv som et antal personer eller ej, er det som virksomhedsejer afgørende, at du tager ansvar for at lære og anvende grundlæggende økonomiske styringsevner, hvis du vil lykkes.

5. Manglende tålmodighed

Hver opstart oplever en periode mellem at være klar til at sælge og faktisk opbygge salget. Vi kalder dette hul for fortvivlelsens hul, fordi iværksætteren efterlader at undre sig over, om de har taget de rigtige beslutninger, og om virksomheden nogensinde kommer til at arbejde.

Mange startups rammer dette punkt, og iværksætteren holder op med frustration. Startups lykkes generelt ikke natten over. Pit of Despair bør bruges til at forfine interne systemer, arbejde gennem gratis internetmarketingteknikker (deltage i relevante fora, skrive og udgive artikler, opbygge webstedsindhold) og planlægge for virksomhedens fremtid. Lad ikke den uundgåelige forsinkelse ødelægge dine chancer for succes – planlæg det, forvent det og brug tiden klogt.

For det meste vil et stærkt fokus på de tre nøgler til opstartssucces (planlægning, markedsføring og økonomistyring) overvinde de fleste af de almindelige årsager til forretningssvigt.

Vær opmærksom på detaljerne fra begyndelsen, lær alt hvad du kan om at drive din egen virksomhed, og lad ikke noget komme i vejen for at bygge din virksomhed ind i det blomstrende firma, det kan være.